Centre de formació

Aquest centre de formació va neixer a Valls (Tarragona) l’any 2006 . Des del primer moment vam ser conscients del rol que té l’ensenyament i l’educació a la nostra societat. Sempre hem volgut ser un espai de suport escolar i laboral on els infants, joves i adults puguin trobar l’ajuda que necessiten. És per aquest motiu que vam decidir iniciar aquest projecte, que requereix molt treball, però que té la recompensa de veure uns resultats positius en els alumnes que formem.

Es tracta d’un claustre de professors titulats, joves i amb molta experiència i vocació tant amb el tracte amb les persones, com en la formació, l’ajuda i la motivació que ofereixen als nostres alumnes.

Tenim en compte que cadascú és diferent i té unes necesssitats característiques envers l’aprenentatge. És per aquest motiu que des de sempre hem ofert classes de grup reduït i individualitzades creant un ambient de treball familiar, acollidor i còmode per a tothom, a més d’un acompanyament escolar en etapes complicades per l’alumnat o en decisions acadèmiques futures.

Nosaltres treballem amb persones, empatitzem amb elles i es preocupa el seu futur, el seu èxit i la seva felicitat.

Obrir les portes al futur als nostres alumnes és la nostra feina i la nostra passió.

Gràcies per la vostra confiança!977 60 71 70 – 696 199 508

c/ Xiquets de Valls, 18 – VALLS (Tarragona)

cursos@onlinevalls.com